Många varianter av furu

Timmerhus från oss tillverkas av tätfibrigt furuträ som vuxit i nordliga förhållanden. Träet bearbetas till timmer och annat byggnadsmaterial på sågverk och transporteras sedan vidare ut i världen för att användas som material till olika byggnader.

Det finns flera slags timmer att välja mellan. Hus från Honkatimmerhus byggs av antingen massivt timmer, som hyvlats ur endast ett träd, eller lamelltimmer. Lamelltimmer är hyvlat ur ett träämne som är limmat av två eller flera lameller.

Mer information om timmeralternativen finns på sidan Timmerprofiler.

Ditt Honka Timmerhus

Ett unikt hem som passar perfekt för dina behov. Det är ett timmerhus från Honkamajat.
.

Ett fritidshus eller ett året-runt-boende? Ett slott eller en stuga? Välj en av våra modeller som utgångspunkt för ditt timmerhus och sätt sedan din egen prägel på det. När designen är färdig tillverkas huset och levereras sedan till dig i önskat format. Våra leveranstider är korta – du kan komma igång med husbygget redan några veckor efter beställningen.
..

Våra huvudprodukter är villor och fritidshus, men Honkamajat tillverkar även stora objekt som hotell och restauranger. Under årens lopp har vi designat och tillverkat tusentals drömhus enligt våra kunders önskemål.
..

Tack vare den stabila timmerkonstruktionen är alla våra husmodeller mycket anpassningsbara. Flexibla takhöjder och välutvecklade funktioner gör att rummens användningsområde kan ändras, vilket möjliggör individuella lösningar för varje byggare.